| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
half-korean woman

|
Tarih: Cum Mar 16, 2007 12:46 pm Mesaj konusu: AKM Gosterisi (AKM Dance&Music Show) |
|
|
begüm de gördü yukarki katta bir sergi salonu vardı oraya eşyaların yerleştirilmesi işine ben de yardım ettim dönüş yolunda birkaç vazo kırılmış ee bensiz birşey yapamıyorlar ki anam
bunlarda provadan birkaç foto o sırada bile kameraman çekiyordu biraz kasılmıştım ve üzerimde kısa bir etek varken eğilip aşağıdan çekmesi de bir garibime gitti (neyse ki hazırlıklı gelmiştim hehe )
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Cum Mar 16, 2007 12:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
esas gösteri fotolarında sıra kusura bakmayın telefon kamerası olduğundan pek iyi çıkmadı ama videolar daha iyi
davul ritimleri çok hoştu bir alçalıp bir yükselen bir ritmi vardı
ankara daki gösteride halay pozisyonunda kızlardan biri düşmüş oyle bir yer vardı ki provada bende kendimi tutamadım başladım olduğum yerde halaya
bu en sevdiğim foto favorim
bu gösterinin en sevdiğim yeriydi videosu da var çocuğun başında bir şapka var ve ucunda bir kurdele başını sallayıp dönerken kurdele de havada çember oluşturuyordu ve o sırada çocuk kendinden geçiyordu gözler falan kapanıyordu ve terden sırılsıklam oluyordu
diyeceksiniz o kadarını da nerden gördün soyleyeyeyim mi provada canım  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
|
| Başa dön |
|
 |
DAE-Haeshin

|
Tarih: Cum Mar 16, 2007 3:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Videoların hepsini izledim cnm gerçekten çok hoş ama bn en çok sergiyi beğendim O küçük süs bebeklere hayran kaldım ve de davullara Yanlız vazoların yanında duvarda bir poster var Ginseng yazıyor o ne anlamda merak ettim Ama dansla ilgili bir şey sorucam bu dans ekibi aynı değil mi baştaki farklı gösteriyle sonraki için kıyafet mi değiştiler sadece Tam bir renk cümbüşü olmuş...Bnim videolar içinde sevdiğim en baştaki davullu olan...sesine bittim:wink: Senin oppa nın videosundaysa aklıma çok komik bir şey geldi koptum O ilk çocuk kafasındaki kurdelayı sallarken çalan müzik bna King&Clown ı hatırlattı...Kusura bakma iğrenç bir örnek oldu belki ama valla bn içimden geçeni yazarım biliyorsun ikizim Hani filmde ilk başlarken aynı onun kopyası bir müzik çalıyordu ve kurdela hikayesine benzer bir gösteri vardı Hatta orda Jaen Saeng olacaktı da o ağzını yamulta yamulta bağıracaktı...millet kopacaktı Neyse kendi esprime kendim gülüyorum...Neyse topici berbat ettim mianhamnida Pabu Kübra..... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Cmt Mar 17, 2007 11:06 am Mesaj konusu: |
|
|
| DAE-Haeshin yazmış: | Videoların hepsini izledim cnm gerçekten çok hoş ama bn en çok sergiyi beğendim O küçük süs bebeklere hayran kaldım ve de davullara Yanlız vazoların yanında duvarda bir poster var Ginseng yazıyor o ne anlamda merak ettim Ama dansla ilgili bir şey sorucam bu dans ekibi aynı değil mi baştaki farklı gösteriyle sonraki için kıyafet mi değiştiler sadece Tam bir renk cümbüşü olmuş...Bnim videolar içinde sevdiğim en baştaki davullu olan...sesine bittim:wink: Senin oppa nın videosundaysa aklıma çok komik bir şey geldi koptum O ilk çocuk kafasındaki kurdelayı sallarken çalan müzik bna King&Clown ı hatırlattı...Kusura bakma iğrenç bir örnek oldu belki ama valla bn içimden geçeni yazarım biliyorsun ikizim Hani filmde ilk başlarken aynı onun kopyası bir müzik çalıyordu ve kurdela hikayesine benzer bir gösteri vardı Hatta orda Jaen Saeng olacaktı da o ağzını yamulta yamulta bağıracaktı...millet kopacaktı Neyse kendi esprime kendim gülüyorum...Neyse topici berbat ettim mianhamnida Pabu Kübra..... |
o bebekler ve vazolara bende bayılmıştım herhalde çok bayıldım ki dönüş yolunda 2 tanesi çıt etmiş o ginseng yazan şey bir kore şifalı bitkisi .türkiyede de satılıyor birçok organa faydası varmış
dans ekibi baya genişti ben ancak bayan soyunma odasını gördüm tıklım tıkıştı (erkek soyunma odasına girmek kısmet değilmiş )yaptığın benzetmeye teessüf etmekle birlikte aslında pek te yanlış olmadığını söyleyebilirim ve biliyor musun o sergi kısmında kral ve soytarı da da kullanılan birçok maske vardı  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
bu-il
|
Tarih: Cmt Mar 17, 2007 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
canım ellerine sağlık fotoları güzel çekmişsin o kadar geriden bide videoları izlemedim daha ama hemen izlerim o anlar gözümde tekrar canlansın of ne güzel gösteriydi yaaaa hani bi bayan vardı bambayez giyinmiş tek başına çok estetik bi şekilde dans ediyodu onu da çektin dimi burcum o kadın müthişti ve bana madam jami yi hatırlatmıştı onun da öyle beyazlar içinde bi dansı varya
o sergi de süperdi bebeklere de vazolara da bayılmıştım bide burcum senin giydiğin kıyafetin benzerinin yanında bi kıyafet vardı ya çok güzeldi ahh ne ballısın bide giydin mis gibi kore kıyafeti
ya o yediğimiz şey neydi hala merak ediyorum ve içinde et türü bişey yoktu inş diye dua ediyorum  _________________ >>HAESHIN<<
 |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Pts Mar 19, 2007 12:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bu-il yazmış: | canım ellerine sağlık fotoları güzel çekmişsin o kadar geriden bide videoları izlemedim daha ama hemen izlerim o anlar gözümde tekrar canlansın of ne güzel gösteriydi yaaaa hani bi bayan vardı bambayez giyinmiş tek başına çok estetik bi şekilde dans ediyodu onu da çektin dimi burcum o kadın müthişti ve bana madam jami yi hatırlatmıştı onun da öyle beyazlar içinde bi dansı varya
o sergi de süperdi bebeklere de vazolara da bayılmıştım bide burcum senin giydiğin kıyafetin benzerinin yanında bi kıyafet vardı ya çok güzeldi ahh ne ballısın bide giydin mis gibi kore kıyafeti
ya o yediğimiz şey neydi hala merak ediyorum ve içinde et türü bişey yoktu inş diye dua ediyorum  |
olmuşla ölmüşe çare yoktur neyse neydi işte ben kurutulmuş yosun yemiş insanım
o dediğin bayanı çekemedim maalesef o sırada ne halt yiyordum onu bile hatırlamıyorum sadece prova da ki halini hatırlıyorum
ya bizim fotolar hiç şugar çıkmamış ne de olsa telefondu sizdekileri merak ediyorum  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
bu-il
|
Tarih: Prş Mar 22, 2007 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
kusura bakma canım ben birazcık pimpirikliyim birazcık mı bayaa sana afiyet olsun demek ki koreye gittiğimizde sen aç kalmazsın ama ben
ya ağlıcam şimdi babam da çekmemiş ben olsam en çok onu çekerdim ya ne zarifti
ya şu nete biraz erken girebilsem eklicem bizimkileri ama  _________________ >>HAESHIN<<
 |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Cum Mar 23, 2007 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim midem herşeyi alır hehe ben hayatta aç kalmam ya fotoları eklede artık bakalım lütfennnnn  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
bu-il
|
Tarih: Cum Mar 23, 2007 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
o mideden varsa bitane de ben alim burcum hı neyse fotolar geliyooo
önce sergiden fotolar burda sağdaki kıyafete bittim yaa
 _________________ >>HAESHIN<<
 |
|
| Başa dön |
|
 |
bu-il
|
Tarih: Cum Mar 23, 2007 11:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
cidden çok tatlı bebekler gösteri resimleri yarına ancak çünkü bu imageshack beni deli edicek böyle giderse  _________________ >>HAESHIN<<
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DAE-Haeshin

|
Tarih: Cmt Mar 24, 2007 8:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Begümüm süpersin ...çok net çıkmış resimler hepsini çok beğendim cnm  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Cmt Mar 24, 2007 9:54 am Mesaj konusu: |
|
|
vay be baban harika fotolar çekmiş diğerlerini de sabırsızlıkla bekliyorum bunları bloga da koyarız (bu arada kübra senin lyricsleri koydum )
şu şapkalardan bana giydirmek için az mı uğraştı kameramanla tercüman ama sonra unuttular da oh dedim bana herşeyi yapın ama çiçekli şapkalar ııh
o yeşil çay takımı da muhteşemdi ama deidğim gibi 2 parçası kırıldı içim gitmişti
daha önce anlattım mı hatırlamıyorum bu bebeklerin bir hikayesi var bay çong ile birlikte yukarı katı düzenlerken bir hata yapmıştım bebekleri birbirinden ayırmıştım bay çong da "onlar bir arada kalmalılar onları birbirinden ayırmamalısın çünkü.." derken bende jeton düştü "çünkü onlar bubu -karı koca "dedim evet onların yanyana kalması gerekirdi hep birbirlerinden ayrılmamalılar (lütfen bu hikayeye gülmeyin kızlar ) _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Pzr Mar 25, 2007 1:47 am Mesaj konusu: |
|
|
sen bu bayanı mı istiyordun begümüm idare et nolur
|