Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site Forum Ana Sayfa Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site
Welcome to Korea Turkey Friendship Site

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

AKM Gosterisi (AKM Dance&Music Show)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site Forum Ana Sayfa -> News & Documents
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
half-korean woman

MesajTarih: Cum Mar 16, 2007 12:46 pm    Mesaj konusu: AKM Gosterisi (AKM Dance&Music Show) Alıntıyla Cevap Gönder

begüm de gördü yukarki katta bir sergi salonu vardı oraya eşyaların yerleştirilmesi işine ben de yardım ettim dönüş yolunda birkaç vazo kırılmış ee bensiz birşey yapamıyorlar ki anam Laughing

bunlarda provadan birkaç foto Wink o sırada bile kameraman çekiyordu biraz kasılmıştım ve üzerimde kısa bir etek varken eğilip aşağıdan çekmesi de bir garibime gitti Confused (neyse ki hazırlıklı gelmiştim hehe Laughing )

MesajTarih: Cum Mar 16, 2007 12:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

esas gösteri fotolarında sıra kusura bakmayın telefon kamerası olduğundan pek iyi çıkmadı ama videolar daha iyi Wink

davul ritimleri çok hoştu bir alçalıp bir yükselen bir ritmi vardı Wink

ankara daki gösteride halay pozisyonunda kızlardan biri düşmüş Rolling Eyes oyle bir yer vardı ki provada bende kendimi tutamadım başladım olduğum yerde halaya Laughing

bu en sevdiğim foto favorim Wink

bu gösterinin en sevdiğim yeriydi videosu da var çocuğun başında bir şapka var ve ucunda bir kurdele başını sallayıp dönerken kurdele de havada çember oluşturuyordu ve o sırada çocuk kendinden geçiyordu gözler falan kapanıyordu ve terden sırılsıklam oluyordu Wink
diyeceksiniz o kadarını da nerden gördün Rolling Eyes soyleyeyeyim mi provada canım Wink

MesajTarih: Cum Mar 16, 2007 12:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

işte videolar youtube a attım Wink

http://www.youtube.com/watch?v=5QWPSjsZQnM
http://www.youtube.com/watch?v=JETYgVJwZeI
http://www.youtube.com/watch?v=UueZRGu5IBE
http://www.youtube.com/watch?v=4UNZ1J5Hxy0
işte favori videom bahsettiğim oğlan Wink (oğlan dediğimi duymasınlar oppa demezsem ayıp oluyormuş birkaç yaş bile onlar için çok büyük bir fark aklınızda bulunsun benim kırdığım potu kırmayın haha alllahım çok komikti Laughing )
http://www.youtube.com/watch?v=utEdAJXarak
http://www.youtube.com/watch?v=sQcc0MENcCE
http://www.youtube.com/watch?v=BxoRMgdnyKk
http://www.youtube.com/watch?v=oJNupGBQGmI

MesajTarih: Cum Mar 16, 2007 3:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Videoların hepsini izledim cnm gerçekten çok hoş ama bn en çok sergiyi beğendim Wink O küçük süs bebeklere hayran kaldım ve de davullara Cool Cool Cool Yanlız vazoların yanında duvarda bir poster var Ginseng yazıyor o ne anlamda merak ettim Rolling Eyes Ama dansla ilgili bir şey sorucam bu dans ekibi aynı değil mi baştaki farklı gösteriyle sonraki için kıyafet mi değiştiler sadece Rolling Eyes Tam bir renk cümbüşü olmuş...Bnim videolar içinde sevdiğim en baştaki davullu olan...sesine bittim:wink: Senin oppa nın videosundaysa aklıma çok komik bir şey geldi koptum Confused Laughing O ilk çocuk kafasındaki kurdelayı sallarken çalan müzik bna King&Clown ı hatırlattı...Kusura bakma iğrenç bir örnek oldu belki ama valla bn içimden geçeni yazarım biliyorsun ikizim Rolling Eyes Hani filmde ilk başlarken aynı onun kopyası bir müzik çalıyordu ve kurdela hikayesine benzer bir gösteri vardı Shocked Hatta orda Jaen Saeng olacaktı da o ağzını yamulta yamulta bağıracaktı...millet kopacaktı Laughing Laughing Neyse kendi esprime kendim gülüyorum...Neyse topici berbat ettim mianhamnida Shocked Confused Pabu Kübra.....

MesajTarih: Cmt Mar 17, 2007 11:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DAE-Haeshin yazmış:
Videoların hepsini izledim cnm gerçekten çok hoş ama bn en çok sergiyi beğendim Wink O küçük süs bebeklere hayran kaldım ve de davullara Cool Cool Cool Yanlız vazoların yanında duvarda bir poster var Ginseng yazıyor o ne anlamda merak ettim Rolling Eyes Ama dansla ilgili bir şey sorucam bu dans ekibi aynı değil mi baştaki farklı gösteriyle sonraki için kıyafet mi değiştiler sadece Rolling Eyes Tam bir renk cümbüşü olmuş...Bnim videolar içinde sevdiğim en baştaki davullu olan...sesine bittim:wink: Senin oppa nın videosundaysa aklıma çok komik bir şey geldi koptum Confused Laughing O ilk çocuk kafasındaki kurdelayı sallarken çalan müzik bna King&Clown ı hatırlattı...Kusura bakma iğrenç bir örnek oldu belki ama valla bn içimden geçeni yazarım biliyorsun ikizim Rolling Eyes Hani filmde ilk başlarken aynı onun kopyası bir müzik çalıyordu ve kurdela hikayesine benzer bir gösteri vardı Shocked Hatta orda Jaen Saeng olacaktı da o ağzını yamulta yamulta bağıracaktı...millet kopacaktı Laughing Laughing Neyse kendi esprime kendim gülüyorum...Neyse topici berbat ettim mianhamnida Shocked Confused Pabu Kübra.....

o bebekler ve vazolara bende bayılmıştım herhalde çok bayıldım ki dönüş yolunda 2 tanesi çıt etmiş Rolling Eyes Laughing o ginseng yazan şey bir kore şifalı bitkisi .türkiyede de satılıyor birçok organa faydası varmış Razz
dans ekibi baya genişti ben ancak bayan soyunma odasını gördüm tıklım tıkıştı (erkek soyunma odasına girmek kısmet değilmiş Confused )yaptığın benzetmeye teessüf etmekle birlikte aslında pek te yanlış olmadığını söyleyebilirim Wink ve biliyor musun o sergi kısmında kral ve soytarı da da kullanılan birçok maske vardı Laughing

MesajTarih: Cmt Mar 17, 2007 10:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

canım ellerine sağlık fotoları güzel çekmişsin Wink o kadar geriden bide Wink videoları izlemedim daha ama hemen izlerim o anlar gözümde tekrar canlansın Smile of ne güzel gösteriydi yaaaa Embarassed hani bi bayan vardı bambayez giyinmiş tek başına çok estetik bi şekilde dans ediyodu onu da çektin dimi burcum Rolling Eyes o kadın müthişti ve bana madam jami yi hatırlatmıştı Laughing onun da öyle beyazlar içinde bi dansı varya Rolling Eyes
o sergi de süperdi bebeklere de vazolara da bayılmıştım Wink bide burcum senin giydiğin kıyafetin benzerinin yanında bi kıyafet vardı ya çok güzeldi Cool ahh ne ballısın bide giydin mis gibi kore kıyafeti Confused Laughing
ya o yediğimiz şey neydi hala merak ediyorum ve içinde et türü bişey yoktu inş diye dua ediyorum Shocked Confused Rolling Eyes Laughing
half-korean woman

MesajTarih: Pts Mar 19, 2007 12:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu-il yazmış:
canım ellerine sağlık fotoları güzel çekmişsin Wink o kadar geriden bide Wink videoları izlemedim daha ama hemen izlerim o anlar gözümde tekrar canlansın Smile of ne güzel gösteriydi yaaaa Embarassed hani bi bayan vardı bambayez giyinmiş tek başına çok estetik bi şekilde dans ediyodu onu da çektin dimi burcum Rolling Eyes o kadın müthişti ve bana madam jami yi hatırlatmıştı Laughing onun da öyle beyazlar içinde bi dansı varya Rolling Eyes
o sergi de süperdi bebeklere de vazolara da bayılmıştım Wink bide burcum senin giydiğin kıyafetin benzerinin yanında bi kıyafet vardı ya çok güzeldi Cool ahh ne ballısın bide giydin mis gibi kore kıyafeti Confused Laughing
ya o yediğimiz şey neydi hala merak ediyorum ve içinde et türü bişey yoktu inş diye dua ediyorum Shocked Confused Rolling Eyes Laughing

olmuşla ölmüşe çare yoktur neyse neydi işte ben kurutulmuş yosun yemiş insanım Laughing
o dediğin bayanı çekemedim maalesef o sırada ne halt yiyordum onu bile hatırlamıyorum sadece prova da ki halini hatırlıyorum Razz
ya bizim fotolar hiç şugar çıkmamış ne de olsa telefondu sizdekileri merak ediyorum Confused Razz

MesajTarih: Prş Mar 22, 2007 10:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kusura bakma canım ben birazcık pimpirikliyim Rolling Eyes birazcık mı bayaa Confused Laughing sana afiyet olsun demek ki koreye gittiğimizde sen aç kalmazsın ama ben Laughing

ya ağlıcam şimdi babam da çekmemiş Sad ben olsam en çok onu çekerdim ya Wink ne zarifti Cool

ya şu nete biraz erken girebilsem eklicem bizimkileri ama Mad
half-korean woman

MesajTarih: Cum Mar 23, 2007 1:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

benim midem herşeyi alır hehe ben hayatta aç kalmam Wink Laughing ya fotoları eklede artık bakalım lütfennnnn Razz

MesajTarih: Cum Mar 23, 2007 10:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

o mideden varsa bitane de ben alim burcum hı Razz neyse fotolar geliyooo Razz

önce sergiden fotolar Wink burda sağdaki kıyafete bittim yaa Cool

bu-il

MesajTarih: Cum Mar 23, 2007 11:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

cidden çok tatlı bebekler Smile gösteri resimleri yarına ancak çünkü bu imageshack beni deli edicek böyle giderse Mad
DAE-Haeshin

MesajTarih: Cmt Mar 24, 2007 8:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Begümüm süpersin ...çok net çıkmış resimler hepsini çok beğendim cnm Wink

MesajTarih: Cmt Mar 24, 2007 9:54 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vay be baban harika fotolar çekmiş diğerlerini de sabırsızlıkla bekliyorum bunları bloga da koyarız Razz (bu arada kübra senin lyricsleri koydum Wink )

şu şapkalardan bana giydirmek için az mı uğraştı kameramanla tercüman ama sonra unuttular da oh Laughing dedim bana herşeyi yapın ama çiçekli şapkalar ııh Confused
o yeşil çay takımı da muhteşemdi ama deidğim gibi 2 parçası kırıldı içim gitmişti Confused

daha önce anlattım mı hatırlamıyorum bu bebeklerin bir hikayesi var bay çong ile birlikte yukarı katı düzenlerken bir hata yapmıştım bebekleri birbirinden ayırmıştım bay çong da "onlar bir arada kalmalılar onları birbirinden ayırmamalısın çünkü.." derken bende jeton düştü "çünkü onlar bubu -karı koca "dedim Razz evet onların yanyana kalması gerekirdi hep birbirlerinden ayrılmamalılar Razz (lütfen bu hikayeye gülmeyin kızlar Razz )

MesajTarih: Pzr Mar 25, 2007 1:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sen bu bayanı mı istiyordun begümüm idare et nolur Razz

MesajTarih: Pzr Mar 25, 2007 11:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İkizim müsadenle bn gülüyorum Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site Forum Ana Sayfa -> News & Documents Tüm zamanlar GMT
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız