| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
half-korean woman

|
Tarih: Pts Eyl 10, 2007 12:21 pm Mesaj konusu: Rumeli HisariGeleneksel-Traditional Show |
|
|
it was amazing!look at videos in youtube and pics
http://halfkoreanhalfturkish.blogcu.com/4139919/
bu blogun linki mutlaka bakın ayın sonunda 2 gösteri daha var
arkadaşlar nerden başlayayım anlatmaya ah keşke gelebilseydiniz ama üzülmeyin valla video foto çekmekten ben de tam izleyemedim (daha iyi fotolar var arkadaşımın makinede ondan alınca koyacağım ama videolar iyi )
öncelikle park bey beni dün beni günboyunca çalıştırdı 3 saate yakın ortaköy de davetiye dağıttım kumpircilerle arkadaş olup yardım almasam yanmıştım yan, alacağın olsun park bey (cumartesi günkü gösteriye 100-150 kişi gelmiş te yazık o kadar yoldan geldiler türk milleti ama rumeli de daha çok kişi vardı ee sayemde galiba )
davetiyeler bitince çaresizce jingu yu aradım arkadaşıyla işini bitirip ancak gelmişti bir de işin yoksa koskoca ortaköy de ing bilmeyen ,türkçesi hatta korece si yarım yamalak bir çucuğu ara allahtan tipinden tanınıyor neyse..onu bulduğumda o kadar çok sevinmiştim ki en sonunda otobüse binip rumeliye doğru yola çıkmıştık ohh be ilk gittiğimizde ziyaretçilere yasak olan yere dahil her yere bir baktık rumeli ye de ilk defa gittim tv de göründüüğü gibi öyle kocaman değilmiş ama yemyeşil güzel ve farklı bir yer bu arada ç.ok ta soğuk deniz kenarında ya yemin ederim gösterinin sonuna doğru bacaklarım titriyordu gördüğüm eski bir öğrencim olan bayana selam vermeye gittiğimde ayakta duraak halim yoktu bayanın kocası beni kolumdan tuttu o anda (gelenler genelde koreliydi onun dışında gaziler vardı..)
gösteriye daha 2 saat vardı biraz dışarıyı gezdik pabular acıkmıştı yemek yediler falan.ha yemek yerken dışarda,birkaç kız davuluyla ve videolarda da göreceksiniz aslan maskeli gençler sahile çıkmıştı dans edip davetiye dağıtıyorlardı yazık harikalardı millet oynamaya başladı bende dayanamadım tabii caddede oynayan kızları bir düşünsenize kzılardan biri bana poz bile verdi çok güzle çıkmış ama benim tel de ondan pc ye atamıyorum
annemde geldi o sırada.biz de içeri girdik gösteri çok güzeldi.başta bir bayan çıktı elinde uzun kurdelelerle dans etti attıra attıra sonra davullar çıkınca herkes cştu arada bir ajumma çıktı korede çok ünlü opera gibi söyledi bir hikaye anlatıyordu anlamayanlar biraz sıkıldı tabi benim anladığım kadarıyla onun çocuklarına birşey olmuştu ve bunu babasına anlatıp ağlıyordu nasıl feryat ettiğini görmeliydiniz (videolarını silmek zorunda kaldım çünkü final kısmını çekemezdim tüh )
sonra yelpazeli kızlar çıktı ardından yine davullar ve aslan maskeli adamlar (onun videosu harika ) aslanlar gösteri sonunda seyircilerin arasına daldı ve küçük bir çocuğu haammm yaptılar çocuk birden ortadan kayboldu ve "arka taraftan "çıkıverdiğinde hepimiz kopmuştuk
final harikaydı keşke daha çok çekebilseydim o kdar gelenksel gösteriden sonra biraz break yapalım iyi olur dediler galiba (iyi oldu sper oldu )favori bölümlerimden biriydi kısa bir videosu var ama görseniz inanılmaz figürler yaptı electro bugi ölümüne kankayız ardında sahnenin arkasına gittiğinde tamam dedim işte favorim geliyor başına o ucunda ip,kurdele olan şapkayı taktı sahnenin ortasına gelip ipi üzerimize bir fırlattı aigoooo ve ardından dönmeye başladı yere yatıp devam etti o döndükçe kurdele havada çember çiziyordu (ama itiraf edeyim ki akm deki aynı gösteriyi yapan çocuğu daha çok beğenmiştim onu provalarda yakından izlemiştim ve dans ederken kendinden geçiyordu gözleri kapanıyordu ve sırılsıklamdı hot )
gösteriyi bitirdiğinde buraya dikkat sıkı durun
kendimi tutamadım ve "saarang hae yo" diye bağırıp (tam önünde 2.sıradaydm) jk hareketi yaptım (seni seviyorum"kalp")o anda hepsinin yüzünde bir gülümseme vardı ama abimiz cool muş
işte en son hatıra fotoğrafı çekilecekti anons yapıldı "önce tr de yaşayan koreliler,sonra türkler "diye ben öyle bakıyordum çocuklar beni çağırıyormuş yanlarına gidip yere uzandım ve dönüp arkama baktım arkamda bir tane bile türk yoktu ama kimse bunu önemsemiyordu kimse garip garip bakmıyordu jingu nun arkadaşlarından bir çocukla birbirimzie gülerken annem fotoğrafı çekmiş o an çok güzel bir anıydı keşke sang hyuk oppa da görseydi

En son half-korean woman tarafından Pts Eyl 10, 2007 1:12 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Pts Eyl 10, 2007 12:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
aigooo favorite baby _________________

En son half-korean woman tarafından Sal Eyl 11, 2007 2:17 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
DAE-Haeshin

|
Tarih: Pts Eyl 10, 2007 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Emeğine sağlık cnm Bnim en favorim nedense ilk videoydu Herhalde anlamayanlar sıkıldılar dediğin operalı kısım oydu..Arkada çalan müzikten çok etkilendim, kızlar dans ederken, davul çalarken ya da en son modern müzikle karıştırdıkları o dans kısmında bile bu kadar güzel değildi O flüt gibi aletin tam adı ne bilmiyorum ama çok hoş ses çıkarıyor..Ondan sonra aslanlıyı ve yelpazeli olan dansı sevdim, dvullu kısım bna Hello Miss i hatırlattı En son cümlene de katılmamak mümkün değil Süper bir gösteri olmuş  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ebru

|
Tarih: Pts Eyl 10, 2007 2:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
ah bu gösteriler neden şöyle daha uygun bir zamanda olmazki temmuz ortası falan olsaydı ne güzel bu sene oraya gelme ihtimalim çok yüksekti am sen gel eylülde yap olurmu yapılırmı bu bana yaa 
ellerine sağlık üzüçüm ah ne güzel bir gün olmuş senin için öyle yorucuda olsa yerinde olmayı okadar çok isterdim ki hele şu çektirdiğin fotoğrafı koymuşsun ya arkanda onlarca koreli şirin insanlar ben geçen gün careffourda gördüğüm çekik gözlü kız çocuğunu sevmek için peşinden koştururken senin yanındakileri görünce içim gitti yaa
videoların hepsini izledim en beğendiklerm 8-11-12-14-15 . partlar 8. videoada ellerindekiler ile oluşturdkları çemberi (yelpaze sanırım) görünce bende burdan alkışladım 12.videodaki aslanlarda çok hoştu
14 ve 15 de çok güzeldi...
umarım başka bir gösteriyi hep beraber izleriz gerçekten süper bir gösteri olmuş  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
beğendiğinize sevindim evet güzeldi inşallah bir gün  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
bu-il
|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
üçüzüm ellerine sağlık resimler süper hele ilki az buçuk jinguyu da seçebildim ama ışık parlamış ya neyse keşke gelebilseydim yorulmaya razıydım videoları izleyemedim daha ama
inş ikizim hepberaber gideriz bigün 8.videoda ne olduğunu anladım şimdi yelpazelerle yapıyolar onu dimi ah akmyi hatırladım şimdi  _________________ >>HAESHIN<<
 |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Cum Eyl 14, 2007 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
o ilk resimde bana gülen çocuğun adı ne biliyor musunuz? mimar sinan sultan canım ya bakın görün insanlar başka ülkerlerden geliyor mimarimize hayran kalıp adını böyle seçiyor bizim gençlerimiz bende dahil bana çok tatlı gelmişti o ismi hiçbir zaman unutmayacağım mimar sinan (isim özürlü biri olrak )
ha bu arada kübra o anlattığım ajumma senins evdiğin videodaki değil ordaki bayan bir dans yapıyordu bu bir kuşu simgeliyormuş.benim anlattığımda ise (videolarını silmek zorunda kaldım ) o hikasyeyi öğrendim ben: kör bir adam ve çocuğu hakkında adamın eşi bir çocuk doğuruyor ve aç oldukları için kapı kapı yiyecek dileniyor bir gün çocuk büyüdüğünde balık tutmaya gidiyor orada tanıştığı yabancılar ona "eğer bu denize bir kurban verirsen babanın gölzeir açılacak" diyorlar ve o kendini suya atıyor allah bunu kabul etmiyor ve ona büyğk balıklar yollayıp çocuğu kurtarıyor ama çocuk uzak bir ülkede prens gibi yaşıyor uzun zaman sonra babasına kavuştuğunda gözlerinin hala kör olduğunu görüyor yanına gidip abuji diye ağlıyor(işte o bölüm ) adam "ama nasıl olur benim kzım öldü "diyor işte o kız o ajumma en sonunda bunu anlıyoruz  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
bu-il
|
Tarih: Cum Eyl 14, 2007 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
ciddi misin üçüzüm ay ne güzel ismi var bayıldım  _________________ >>HAESHIN<<
 |