| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
chingoo

|
Tarih: Çrş May 30, 2007 1:26 pm Mesaj konusu: Seoul |
|
|
Arkadaslar uzulerek ve biraz da buzulerek soyluyorum Seoulden cok az 3 bilemediniz 5 o da olmadi 6 tane fotografla geldim.Hafiza kartim bozuldu ya da ben ters bir seyler yaptim bilemiyorum sadece bunlar kalmis makinenin icinde.Ve hicbirinde ben yokum yani ispatimda yok Seoulde olduguma dair.Fotograflari atayim da sanirim imageshack de sorun varmis bende loadtr den atmaya calisirim.
Artik kusura bakmayin ya siz gelirsiniz ya da ben vize icin gittigimde kismetse.
Buyrun arkadaslar elimden geldigince.

Bu arada o nerden atarsan at lafinda sitem mi sezdim ne.Kirildim ama. Bizim fotograflarda gitti ben ne yapayim. 
En son chingoo tarafından Cum Hzr 01, 2007 1:47 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
DAE-Haeshin

|
Tarih: Çrş May 30, 2007 3:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aniiiooooooooo
Chingu olamaz ya kaç gündür senin fotoları bekliodum harbiden ..ağlamak istiyorum No comment.. _________________ ~*~13ELIEVE~*~
  |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Prş May 31, 2007 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
image düzeldi at nerden atarsan at  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
chingoo

|
Tarih: Cum Hzr 01, 2007 2:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Seoul tastan bir buyuk kent benim gordugum kadariyla.Kucucuk bir bolgeye 15 milyon insan sigmis.Tiklim tiklim binalar.Sevmedim ne yalan soyliyim.
Hic beklemezdim ama Busan i ozledim Seoulde.Istanbul da buyuk sehir ama tarihi dokusu manzarasi vs. ayri bir havasi var.Seoulde sadece bina var. |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Cum Hzr 01, 2007 12:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
sitem değilde hayal kırıklığı ama şimdi oldu bak ikizim gecehayatından fotolar istiyordu aha işte bayılacak görünce (bundan sonra imageshack ten başka alternatifler bulalım)
[img]http://img483.imageshack.us/my.php?image=dscn0305lu5.jpg[/img]
kameraya masum masum bakan ajuma çok hoşuma gitti
[img]http://img354.imageshack.us/my.php?image=dscn0316kv2.jpg[/img]
bir de bu foto bana my sassy girl ü hatırlattı hani kızın körkütük sarhoşken metroda bir adamın peruğuna kustuğu sahne vardı ya
onalrın metroları çok gelişmiş birçok yere hızlı bir şekilde ulaşımı sağlıyorlarmış pahalı mı  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
chingoo

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Gelismis mi metro bilemiyorum.Ama cok dalli budakli.Her yere gidiyor tahminimce.Elinizde metro haritasi olmadan biraz zor kullanmak.Pahali degil.Seul de aslinda Istanbul gibi.Ucuz yerler de pahali yerlerde mevcut.Misal ben 2 tane reklam olmasin reebok ayakkabiyi 40 dolara aldim.Burasi icin bayaa ucuzdu.Taksim gibi bir yerleri mevcut.Her daim kalabalik.Yabanci sayisi fazlaymis orda.Buyuk bir cami varmis ama gormek nasip olmadi orda bir de kule varmis sehri yukardan izlemek icin.
Bu arada bazi resimlerde gorulen kurbagaciklara aldirmayin.Tiklayinca resim aciliyo.Mesela orda bir K.Maras dondurmasi satan bir arkadas vardi onun resmi var. |
|
| Başa dön |
|
 |
_PINAR_

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 8:46 am Mesaj konusu: |
|
|
cok saol fotolar için
bende ilk baktıgımda caddeler falan istanbulu cok andırıo
dondurmadan yedinmi buralardakine benziomu olmazsa biz sana yollarız  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
chingoo

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
| Dondurma yemedim.2000 wondu.Ama burda dondurma dahil tatli yapamiyolar.Dondurma da krema gibi zaten. |
|
| Başa dön |
|
 |
DAE-Haeshin

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 11:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Nihayet bakabildim fotolara..Ellerine sağlık chingu ..Demek Seoul e gider gitmez Busan ı özlemeye başladın ha..memleketin gibi oldu artık zuhaha Ay Jeju nun 1 gram yeşilliği yok yaw haklısın her yer beton..Hele fotolardan birinde daracık cadde yüksek binalardan gökyüzü görünmüyor..Orda boğulacağımı sandım O senin dediğin 63 ncü bina diye geçiyor o yüksek kule..Oradan bütün Seoul ü seyredebilir(din ) Fırsatı kaçırmışsın ama tabi şu nda Korenin en yüksek gökdeleni o değil değişti
Demek dondurma da krema gibi ıykkk insanın ağzını tatlandıracak hiç bir şey yok Var mı Osmanlı nın tatlı kültürü gibisi..Hep ekşi hep acı yenmez ki
O özellikle istediğim gece fotolarını çok beğendim ama bişi sorcam o caddenin adını biliyor musun yani çok meşhur bir yer mi..Şu anda çekilen bi dizinin aynı fotosunu gördüm sanki tıpatıp..Şoktayım içinden insanları çıkarmışlar sadece Ay sayende nereleri gezdim Chingu var ya çok sağol..Kan mı çekti nedir hemen ısındım Seoul e  _________________ ~*~13ELIEVE~*~
  |
|
| Başa dön |
|
 |
chingoo

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Cadde derken gece fotograflarini soruyosan caddenin adini bilmiyorum ama Seul Univ. oralar.Gerci her yer birbirine benziyor.
Burda tatli da yok.En fazla cikolota.Baklava yi yemeye korkuyolar bu ne kadar tatli diye.Oehh dedim kendilerine.Varsa yoksa soya.Alakasiz tatlar kremalar.Hele abur cubur adina hicbirsey yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
_PINAR_

|
Tarih: Cmt Hzr 02, 2007 3:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya tatlısız olurmu ya ben cok severim tatlıyı
pasta baklava her türlüsü olur ben tatlısız duramam
neyse biz sevdiririz onlara gaziantep baklavası maras dondurması gibi tatlılar varmı dünyada  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
half-korean woman

|
Tarih: Pzr Hzr 03, 2007 5:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
baklava yemeye korkuyorlar mı camiyi gezip gör bir daha gittiğinde .orası da meşhur fotolarını da çekersin bize
dondurmacı çok hoşuma gitti e kebapçılardan ne haber yoksa onu da mı yemeye korkuyorlar dondurmacı kardeşi bloga da koyayım  _________________
  |
|
| Başa dön |
|
 |
chingoo

|
Tarih: Pts Hzr 04, 2007 3:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Yoo burdaki Kebap restoranlari bayaa bi is yapiyor.Gecen festival icin doner standi actilar bizim okula gozumle de sahit oldun seviyorlar.
Zaten kime Turkum desem kebap diyor bana.Bu arada tehlikeli bir isim.Burda ke kopek demek.bap da o sushiye benzeyen turde icinde pilav olan yemeklere de diyorlar.Kebap i bilmiyorsa kopek eti saniyorlar.
Nasip olmadi bana gerci pahaliymis ama yine de gidip gormek lazim.Ustasiyla sahibiyle tanistim.Ustasi da hemserim cikti artik bana bi guzellik yapar. |
|
| Başa dön |
|
 |
DAE-Haeshin

|
Tarih: Pts Hzr 04, 2007 10:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Ayyy koptum chingu yaa kendi memleketindeki sıradan bişiyi orda yemek için o kadar para vericen ha Neyse bunları yemekler bölümünde konuşuruz Sen kendin eçkmesen bile eline geçtiğinde burayı Seoul fotolarıyla doldur bekliyorum  _________________ ~*~13ELIEVE~*~
  |
|
| Başa dön |
|
 |
bosphorus
|
Tarih: Pts Hzr 04, 2007 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar...
Chingoo resimlerini kaybetmen yazik olmus ama ben seoul de yasadigim icin elimde bayagi bir resim var..onlari burada paylasirim...Seoulde caminin oldugu bolgeye (Iteawon) gitsen iyi olurdu cunku orada daha ucuza doner yiyebilecegim iki yer var. Biri restoran digeri daha ucuz olan bufe tarzinda bir yer ikisinin de sahipleri turk. Doneri durum gibi yapip veriyorlar lavasa sararak, bir tanesi ile doyman imkansiz..sarma solmasinin az buyugunu dusun ha o kadar iste . Muhtemelen senin tanistigin kepapci Pasa, orasi Gangnam da ve haftasonu iki kisi gitsen 6-7 manwon birakip cikarsin. Size daha sonra ayrintili anlatir ve resilerini de eklerim simdilik sadece caminin resimlerini ekleyim. Araplar tarafindan yapilmis ve Iteawonun en yuksek yerinde ve yaninda ufak bir okulu da var.
 _________________ what comes around goes around
what goes up must come down |
|
| Başa dön |
|
 |
|