Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site Forum Ana Sayfa Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site
Welcome to Korea Turkey Friendship Site

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Seoul
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site Forum Ana Sayfa -> Photos of Korea
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
chingoo

MesajTarih: Çrş May 30, 2007 1:26 pm    Mesaj konusu: Seoul Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar uzulerek ve biraz da buzulerek soyluyorum Seoulden cok az 3 bilemediniz 5 o da olmadi 6 tane fotografla geldim.Hafiza kartim bozuldu ya da ben ters bir seyler yaptim bilemiyorum sadece bunlar kalmis makinenin icinde.Ve hicbirinde ben yokum yani ispatimda yok Seoulde olduguma dair.Fotograflari atayim da sanirim imageshack de sorun varmis bende loadtr den atmaya calisirim.
Artik kusura bakmayin ya siz gelirsiniz ya da ben vize icin gittigimde kismetse.

Buyrun arkadaslar elimden geldigince.

Bu arada o nerden atarsan at lafinda sitem mi sezdim ne.Kirildim ama. Crying or Very sad Shocked Bizim fotograflarda gitti ben ne yapayim. Rolling Eyes

En son chingoo tarafından Cum Hzr 01, 2007 1:47 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
DAE-Haeshin

MesajTarih: Çrş May 30, 2007 3:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aniiiooooooooo Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Chingu olamaz ya kaç gündür senin fotoları bekliodum harbiden ..ağlamak istiyorum Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad No comment..

MesajTarih: Prş May 31, 2007 1:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Crying or Very sad image düzeldi at nerden atarsan at Sad

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2007 2:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu arada Seoul tastan bir buyuk kent benim gordugum kadariyla.Kucucuk bir bolgeye 15 milyon insan sigmis.Tiklim tiklim binalar.Sevmedim ne yalan soyliyim.

Hic beklemezdim ama Busan i ozledim Seoulde.Istanbul da buyuk sehir ama tarihi dokusu manzarasi vs. ayri bir havasi var.Seoulde sadece bina var.
Başa dön
half-korean woman

MesajTarih: Cum Hzr 01, 2007 12:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sitem değilde hayal kırıklığı ama şimdi oldu bak Razz ikizim gecehayatından fotolar istiyordu aha işte bayılacak görünce Razz (bundan sonra imageshack ten başka alternatifler bulalım)
[img]http://img483.imageshack.us/my.php?image=dscn0305lu5.jpg[/img]
kameraya masum masum bakan ajuma çok hoşuma gitti Razz
[img]http://img354.imageshack.us/my.php?image=dscn0316kv2.jpg[/img]
bir de bu foto bana my sassy girl ü hatırlattı hani kızın körkütük sarhoşken metroda bir adamın peruğuna kustuğu sahne vardı ya Laughing
onalrın metroları çok gelişmiş birçok yere hızlı bir şekilde ulaşımı sağlıyorlarmış pahalı mı Question

MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 12:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gelismis mi metro bilemiyorum.Ama cok dalli budakli.Her yere gidiyor tahminimce.Elinizde metro haritasi olmadan biraz zor kullanmak.Pahali degil.Seul de aslinda Istanbul gibi.Ucuz yerler de pahali yerlerde mevcut.Misal ben 2 tane reklam olmasin reebok ayakkabiyi 40 dolara aldim.Burasi icin bayaa ucuzdu.Taksim gibi bir yerleri mevcut.Her daim kalabalik.Yabanci sayisi fazlaymis orda.Buyuk bir cami varmis ama gormek nasip olmadi orda bir de kule varmis sehri yukardan izlemek icin.

Bu arada bazi resimlerde gorulen kurbagaciklara aldirmayin.Tiklayinca resim aciliyo.Mesela orda bir K.Maras dondurmasi satan bir arkadas vardi onun resmi var.
Başa dön
_PINAR_

MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 8:46 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

cok saol fotolar için
bende ilk baktıgımda caddeler falan istanbulu cok andırıo
dondurmadan yedinmi Question buralardakine benziomu Question olmazsa biz sana yollarız Very Happy

MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 10:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dondurma yemedim.2000 wondu.Ama burda dondurma dahil tatli yapamiyolar.Dondurma da krema gibi zaten.
Başa dön
DAE-Haeshin

MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 11:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Nihayet bakabildim fotolara..Ellerine sağlık chingu ..Demek Seoul e gider gitmez Busan ı özlemeye başladın ha..memleketin gibi oldu artık zuhaha Laughing Laughing Ay Jeju nun 1 gram yeşilliği yok yaw haklısın her yer beton..Hele fotolardan birinde daracık cadde yüksek binalardan gökyüzü görünmüyor..Orda boğulacağımı sandım Shocked O senin dediğin 63 ncü bina diye geçiyor o yüksek kule..Oradan bütün Seoul ü seyredebilir(din ) Fırsatı kaçırmışsın ama tabi şu nda Korenin en yüksek gökdeleni o değil değişti Smile

Demek dondurma da krema gibi ıykkk insanın ağzını tatlandıracak hiç bir şey yok Var mı Osmanlı nın tatlı kültürü gibisi..Hep ekşi hep acı yenmez ki Crying or Very sad
O özellikle istediğim gece fotolarını çok beğendim ama bişi sorcam o caddenin adını biliyor musun yani çok meşhur bir yer mi..Şu anda çekilen bi dizinin aynı fotosunu gördüm sanki tıpatıp..Şoktayım içinden insanları çıkarmışlar sadece Rolling Eyes Ay sayende nereleri gezdim Chingu var ya çok sağol..Kan mı çekti nedir hemen ısındım Seoul e Razz

MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 11:46 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cadde derken gece fotograflarini soruyosan caddenin adini bilmiyorum ama Seul Univ. oralar.Gerci her yer birbirine benziyor.

Burda tatli da yok.En fazla cikolota.Baklava yi yemeye korkuyolar bu ne kadar tatli diye.Oehh dedim kendilerine.Varsa yoksa soya.Alakasiz tatlar kremalar.Hele abur cubur adina hicbirsey yok.
Başa dön
_PINAR_

MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 3:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya tatlısız olurmu ya ben cok severim tatlıyı
pasta baklava her türlüsü olur ben tatlısız duramam
neyse biz sevdiririz onlara gaziantep baklavası maras dondurması gibi tatlılar varmı dünyada Very Happy

MesajTarih: Pzr Hzr 03, 2007 5:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

baklava yemeye korkuyorlar mı Shocked camiyi gezip gör bir daha gittiğinde .orası da meşhur fotolarını da çekersin bize Wink
dondurmacı çok hoşuma gitti Razz e kebapçılardan ne haber yoksa onu da mı yemeye korkuyorlar Laughing dondurmacı kardeşi bloga da koyayım Razz

MesajTarih: Pts Hzr 04, 2007 3:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yoo burdaki Kebap restoranlari bayaa bi is yapiyor.Gecen festival icin doner standi actilar bizim okula gozumle de sahit oldun seviyorlar.

Zaten kime Turkum desem kebap diyor bana.Bu arada tehlikeli bir isim.Burda ke kopek demek.bap da o sushiye benzeyen turde icinde pilav olan yemeklere de diyorlar.Kebap i bilmiyorsa kopek eti saniyorlar.

Nasip olmadi bana gerci pahaliymis ama yine de gidip gormek lazim.Ustasiyla sahibiyle tanistim.Ustasi da hemserim cikti artik bana bi guzellik yapar.
Başa dön
DAE-Haeshin

MesajTarih: Pts Hzr 04, 2007 10:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ayyy koptum chingu yaa kendi memleketindeki sıradan bişiyi orda yemek için o kadar para vericen ha Laughing Neyse bunları yemekler bölümünde konuşuruz Sen kendin eçkmesen bile eline geçtiğinde burayı Seoul fotolarıyla doldur bekliyorum Rolling Eyes

MesajTarih: Pts Hzr 04, 2007 2:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar...
Chingoo resimlerini kaybetmen yazik olmus ama ben seoul de yasadigim icin elimde bayagi bir resim var..onlari burada paylasirim...Seoulde caminin oldugu bolgeye (Iteawon) gitsen iyi olurdu cunku orada daha ucuza doner yiyebilecegim iki yer var. Biri restoran digeri daha ucuz olan bufe tarzinda bir yer ikisinin de sahipleri turk. Doneri durum gibi yapip veriyorlar lavasa sararak, bir tanesi ile doyman imkansiz..sarma solmasinin az buyugunu dusun ha o kadar iste Smile . Muhtemelen senin tanistigin kepapci Pasa, orasi Gangnam da ve haftasonu iki kisi gitsen 6-7 manwon birakip cikarsin. Size daha sonra ayrintili anlatir ve resilerini de eklerim simdilik sadece caminin resimlerini ekleyim. Araplar tarafindan yapilmis ve Iteawonun en yuksek yerinde ve yaninda ufak bir okulu da var.

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Half Korean Half Turkish Welcome to Korea Turkey Friendship Site Forum Ana Sayfa -> Photos of Korea Tüm zamanlar GMT
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız